ΑΣ

«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη δική του αυτοκρατορία»

Τι είπε για το… μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ, αλλά και το θέμα που έγινε στη Ρόδο με τα εισιτήρια του Final-4.

Published

on

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος βρέθηκε στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” για να υποδεχτεί τους κυπελλούχους Ελλάδας και δήλωσε:

“Αν αρχίσουμε από τον ημιτελικό ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη με τα παιδιά να τα δίνουν όλα για να περάσουν στον τελικό. Έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε ότι κυκλοφορεί. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε πάρει πέντε τίτλους και ακολουθεί και το πρωτάθλημα και αν όλα πάνε καλά θα είναι ο έκτος. Έχει κάνει τη δική του αυτοκρατορία ο ΠΑΟΚ, τα τρία τελευταία χρόνια έχει πάρει συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχει σπάσει και την έδρα του Ολυμπιακού σε ένα από αυτά. Αυτοκρατορία υπάρχει και θα συνεχιστεί.

Το μυστικό είναι η συντονισμένη δουλειά της διοίκησης που παίρνει τους κατάλληλους προπονητές, τους κατάλληλους παίκτες. Όλη η ομάδα και η διοίκηση μαζί, αλλά και ο κόσμος. 1200 εισιτήρια διαρκείας είχαμε φέτος, τέτοιο αριθμό δεν έχουν ομάδες στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μία οικογένεια. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να βρίσκεται ο κόσμος εκεί, αλλά φταίει και η Αστυνομία της Ρόδου και ο κ. Καραμπέτσος γιατί δεν έδωσαν τα 190 εισιτήρια που δικαιούνταν ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα πήρε. Όταν χρειάστηκε ο κόσμος της ομάδας από την Ρόδο να πάει να πάρει τα εισιτήρια μας είπαν ότι έχουν εξαντληθεί. Δεν είχαν εξαντληθεί όμως, γιατί όπως φάνηκε στον τελικό αυτοί που τα είχαν εξαντλήσει δε φάνηκαν στο γήπεδο…”

Comments

Trending