ΑΣ

Του στέρησαν τη νίκη

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Ποσειδώνειο ΠΑΟΚ και Περιστέρι έμειναν ισόπαλοι 8-8 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο πρώτο οκτάλεπτο να μπει καλύτερα και να πάρει προβάδισμα βραχείας κεφαλής με 2-1 κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Δυνατές οι μονομαχίες και στη δεύτερη περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να μένει σταθερός ως προς την επιθετική του απόδοση, αλλά τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και αυτοί περισσότερα γκολ, με αποτέλεσμα να πάνε μπροστά στο ημίχρονο με 4-5.

Ισορροπημένο και το τρίτο οκτάλεπτο με τον Δικέφαλο να «πιάνει» στο σκορ το Περιστέρι (7-7).

Συναρπαστικό σε εξέλιξη και το τελευταίο οκτάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να παλεύει για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά τελικά να αναδεικνύεται ισόπαλος με 8-8 κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα που παραμένει αήττητη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν κρύβουν τα παράπονα τους για τις αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» πλέον έχουν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ το Περιστέρι μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το επόμενο Σάββατο (31/10) ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΟΥΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 3-2, 1-1

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 2, Προσινικλής Ν. 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Κουτσαντάς, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Νικολαΐδης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ, Γερακούδης 3, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 3, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος

Comments

Trending