ΑΣ

Πρώτη με όνειρα, αγωνία και παράπονα

Με προσδοκίες για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με διακρίσεις, αλλά και με τεράστια αγωνία σχετικά με το τι θα γίνει με το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο ξεκίνησαν τα «δελφίνια» του ΠΑΟΚ.

Published

on

Το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν δόθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης παρουσία 40 κολυμβητών που ανήκουν στην αγωνιστική κολυμβητική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, πρεμιέρα είχαν και τα προαγωνιστικά τμήματα, αλλά και οι ακαδημίες του συλλόγου, επίσης στο Εθνικό Κολυμβητήριο.

Μπορεί η νέα σεζόν να ξεκινάει με όνειρα για νέες διακρίσεις και επιτυχίες, όμως παράλληλα υπάρχει μεγάλη αγωνία σχετικά με τα έργα στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τα οποία ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του τμήματος στη σχετική ανακοίνωση τους στη σελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

“Η ομάδα μας περιμένει με αγωνία το άνοιγμα του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου μετά από ένα χρόνο, που είναι κλειστό για ανακατασκευή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού”.

Το PAOK24 σε θέμα του στις 25/7 είχε υπογραμμίσει το γεγονός ότι η κατάσταση είναι οριακή σχετικά με την παράδοση του Ποσειδώνιου ως τον Αύγουστο, μολονότι θα έπρεπε τα έργα να είχαν ολοκληρωθεί τον Μάρτιο.

Παράλληλα, ο έφορος του ΠΑΟΚ στον υγρό στίβο κ. Ελευθεριάδης είχε φιλοξενηθεί στο ραδιοφωνικό PAOK24 και επίσης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, που τον τελευταίο χρόνο αποτελεί «πονοκέφαλο» όχι μόνο για τις ομάδες του Δικεφάλου σε κολύμβηση και πόλο, αλλά και για εκατοντάδες ακόμη αθλητές στη Θεσσαλονίκη.

Comments

Trending