ΑΣ

Πανάξιες πρωταθλήτριες!

Κατέκτησαν για μία ακόμη χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΚΑΣΘ και θα εκπροσωπήσουν τη Θεσσαλονίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Published

on

Στην κορυφή του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ παρέμεινε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ η οποία επικράτησε άνετα στον τελικό του Παναθλητικού Συκεών στο PAOK Sports Arena με 85-60.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε «κουβαλήσει» τις νίκες του από την κανονική διάρκεια της σεζόν και έτσι ήθελε μόλις μία για να πανηγυρίσει τον τίτλο, κάτι που κατάφερε να κάνει στο «Παλατάκι», με τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού να ανεβάζουν την απόδοση τους και τη διαφορά στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά.

Στον αγώνα το παρών έδωσαν ο A’ Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μπάσκετ κοριτσιών κ. Θόδωρος Πολυμένης, καθώς και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ κ. Κώστας Χουζανάς.

Σειρά τώρα έχουν τα πανηγύρια και μετά η προετοιμασία ενόψει της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 5 Μαΐου στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 42-25, 61-46, 85-60

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:
4. Μουμτζή Αναστασία
5. Λέξα Αθηνά
6. Καλούτσικου Νικολέτα
7. Πολυμένη Λαμπρινή
8. Φείδα Ελισάβετ
9. Στεργάκη Ραφαηλία
10. Κριμίλη Ιωάννα
11. Κατσαμούρη Χριστίνα
12. Φίλιου Ευθυμία
13. Θεοδώρου Αντιγόνη
14. Δαιμονάκου Μαριάνθη
15. Τζέλου Έλενα
16. Μιχαηλίδου Έλενα
17. Μιχαηλίδου Καλλιόπη
18. Γενναίου Δήμητρα

Προπονητής: Βασίλης Μασλαρινός
Βοηθοί Προπονητές: Παπαδόπουλος Νίκος, Αγγελίδης Άγγελος
Γυμναστής: Ταρπάγκος Άρης

Comments

Trending