ΑΣ

«Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Αλμπάνεζ»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurobasket.com «ντύνει» στα «ασπρόμαυρα» την 24χρονη Αμερικανίδα Κεάνι Αλμπάνεζ η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τον Αθηναϊκό.

Published

on

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την 24χρονη γκαρντ που αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμενη με τις φανέλες του Αθηναϊκού και του Παναθηναϊκού.

Την περασμένη σεζόν η Αλμπάνεζ σε 24 παιχνίδια είχε 14,7 πόντους μ.ο ανά παιχνίδι, 4,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 2,7 κλεψίματα.

Ανάλογοι ήταν και οι αριθμοί της κατά το πέρασμα της από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015-2016, όταν σε 23 παιχνίδια είχε 12,7 πόντους μ.ο ανά παιχνίδι και 3,4 ριμπάουντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όντως έχει δείξει ενδιαφέρον για την Αλμπάνεζ, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, μιας και η περίπτωση της θεωρείται για συγκεκριμένους λόγους περίπλοκη, την ώρα που οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις παικτριών.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι σε περίπτωση που η φημολογία για την Αλμπάνεζ γίνει πράξη, τότε ο ΠΑΟΚ προσθέτει στο ρόστερ του μια πολύ δυνατή παίκτρια.

Comments

Trending