ΑΣ

Δυσάρεστες εικόνες στο γυμναστήριο πάλης του ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του εφόρου, Χάρη Μάλλιου, για τα όσα αντίκρυσαν οι άνθρωποι του τμήματος τη Δευτέρα.

Published

on

Δυσάρεστες εικόνες αντίκρυσαν τη Δευτέρα (4/1) οι άνθρωποι της πάλης του ΑΣ ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο του τμήματος κάτω από το γήπεδο της Τούμπας.

Η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει από νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα οι τοίχοι του γυμναστηρίου να γεμίσουν με υγρασία, συνθήκες φυσικά που δεν αρμόζουν για ένα τμήμα που έχει φέρει σπουδαίες επιτυχίες στο σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και επαναφέρει για μία ακόμη φορά την άμεση και επιτακτική ανάγκη να αποκτήσουν τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ το δικό τους «σπίτι».

Τις φωτογραφίες με την κατάσταση στο γυμναστήριο της πάλης του ΠΑΟΚ δημοσίευσε ο έφορος των βαρέων αθλημάτων του συλλόγου, κ. Χάρης Μάλλιος που σημείωσε:

«Εμείς που ζούμε την Τούμπα κάθε μέρα, γνωρίζοντας πιο καλά από τον καθένα την γήρανση της, καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα για ένα καινούργιο γήπεδο, Στο γήπεδο αυτό όμως όταν και εφόσον γίνει ποτέ θα πρέπει να έχουν την θέση που τους αρμόζουν και όλα τα τμήματα που στεγάζονται σε αυτήν. Νιώθω ντροπή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του ΠΑΟΚ να κάνουν προπόνηση με υγρασίες σαν την σημερινή, Ζητώ συγγνώμη ,κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αλλά δεν φτάνει. Έχει υποχρέωση ο ΑΣ ΠΑΟΚ και σαφέστατα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει την αρτιότερη λύση για αυτό όταν έρθει η ώρα».

Comments

Trending