ΑΣ

Πρώτο βήμα στη μάχη της κατάκτησης του κυπέλλου

Επιστροφή στην ενεργό δράση κόντρα στη Θέτιδα Βούλας

Published

on

Επιστρέφει στη δράση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται κόντρα στη Θέτιδα Βούλας, για τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την οριστική αναβολή του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών οι ασπρόμαυρες στρέφουν την προσοχή τους στο κύπελλο με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίπαλος του Δικεφάλου, η Θέτιδα Βούλας, μία ομάδα η οποία κυνηγούσε την είσοδο της στην πρώτη τριάδα του Β’ Ομίλου. Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, o ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει  με 3-0 επί της Θέτιδας. Παρά το γεγονός πως η Άννα Καλαντάτζε είχε αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στην αρχή της εβδομάδας, είναι εντελώς καλά και θ’ αγωνιστεί κανονικά.

Για την έναρξη του κυπέλλου μίλησε η πασαδόρος της ομάδας, Όλγα Βεργίδου, στο επίσημο κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκινάμε έναν επίσημο θεσμό. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει αρκετά. Μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά σταδιακά θα τον αποκτήσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ματς με την Θέτιδα είναι επικίνδυνο. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε.

Φυσικά και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι στόχος του ΠΑΟΚ. Όπως και κάθε άλλη διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνο το κύπελλο.

Σε αυτή τη φάση τα παιχνίδια είναι διπλά και αυτό μπορεί να δίνει ένα περιθώριο. Αλλά εμείς δεν θέλουμε κανένα τέτοιο περιθώριο. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Comments

Trending