ΑΣ

«Θέλουμε όσο τίποτα να μπούμε στα πλέι-οφ»

Ο Π. Προσινικλής για τη μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Published

on

Ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι δίνει η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο στις 16:00 την Τετάρτη.

Οι ασπρόμαυροι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, με τον Πόλυ Προσινικλή να αναφέρει σε δηλώσεις του:

«Ο Απόλλων διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, μίας και το έχει αποδείξει άλλωστε και με την απόδοση του. Φέτος σαν ομάδα θέσαμε τον πήχη ψηλά και θέλουμε όσο τίποτα την είσοδο στα πλέι-οφ. Το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν για εμάς ένας «τελικός», τον οποίο φέραμε εις πέρας.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και τη διαφορά των ομάδων που διεκδικούν τις θέσεις στην εξάδα να είναι πολύ μικρή, δεν έχουμε περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Με τη νίκη μας κόντρα στην ΑΕΚ, η ψυχολογία είναι με το μέρος μας και μας δίνει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια. Στον αγώνα της Τετάρτης θα προσπαθήσουμε όλοι από το πρώτο λεπτό, για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτόν τον αγώνα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας».

Comments

Trending