ΑΣ

Πρόβα πριν τις κρίσιμες μάχες

Τελευταίο παιχνίδι των νταμπλούχων πριν ριχτούν στη μάχη των Play Off.

Published

on

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται σήμερα(10/04) στις 15:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Προσοτσάνη Δράμας, σε μια αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. Το παιχνίδι διεξάγεται για την 6η αγωνιστική της Α’ Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών με τις παίκτριες του Δικεφάλου να θέλουν να να κλείσουν με το 6Χ6 την Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Οι ασπρόμαυρες παραμένουν αήττητες εδώ και δύο χρόνια μετρώντας 23 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Με το πρόγραμμα και την ημερομηνία έναρξης των Play Off να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές το παιχνίδι αυτό αποτελεί την πρόβλα τζενεράλε για τον ΠΑΟΚ πριν τις επερχόμενες κρίσιμες μάχες, στην προσπάθεια να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Προσοτσάνη Δράμας, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με το παιχνίδι κόντρα στην Προσοτσάνη ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Η Προσοτσάνη είναι μία νεανική ομάδα που τρέχει και παλεύει κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με την ίδια αγωνιστική διάθεση».

Comments

Trending