ΑΣ

Στο χέρι του!

Παλικαρίσια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και φουλ για πλέι-οφ

Published

on

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας επιβλήθηκε με 8-7 του Πανιώνιου με «χρυσό» γκολ του Ράντονιτς.

Ο Δικέφαλος, με κορυφαίους τους Σιορδίλη, Παπάκο, Σγουρίδη, ανέβηκε στους 17 βαθμούς και ευελπιστεί σε ήττα του Παλαιού Φαλήρου από τη Βουλιαγμένη στις 19:00 για να μείνει μόνος του στην 6η θέση.

Ο Γιαννόπουλος έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ (1-0), όμως στη συνέχεια τα δοκάρια κόστισαν, την ώρα που ο Πανιώνιος ήταν αποτελεσματικός και προσπέρασε (1-2).

Με τις επεμβάσεις του Σιορδίλη και δύο γκολ του Παπάκου και ένα του Σγουρίδη ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στη δεύτερη περίοδο (4-2) με τους φιλοξενούμενους αργότερα να μειώνουν (4-3), με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι ασπρόμαυροι πήραν το «μαξιλαράκι» ασφαλείας των δύο γκολ στην τρίτη περίοδο. Ο Παπάκος έκανε το 5-3, ο Πανιώνιος μείωσε ξανά στο γκολ (5-4), αλλά ο Ραντόγεβιτς με πέναλτι ανέβασε ξανά τη διαφορά (6-4) κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του ως το φινάλε του οκταλέπτου.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον «αέρα» τριών γκολ που απέκτησε με τον Σγουρίδη (7-4) αφού ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση (7-7). Σε ένα κρίσιμο σημείο ο Ράντονιτς ξεμπλόκαρε τον Δικέφαλο (8-7). Δραματικό σε εξέλιξη το τελευταίο λεπτό με τους ασπρόμαυρους να αντέχουν και να παίρνουν τη νίκη!

Ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Υδραϊκό (Κυριακή 13:30), ενώ ο Πανιώνιος το Σάββατο παίζει με τον ΑΝΟ Γλυφάδας (17:00). Το Παλαιό Φάληρο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-1, 2-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Radojevic 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης 2, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Radonij 1,  Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Νικολαΐδης
Comments

Trending