ΑΣ

The Akida show!

Η Κενυάτισσα… συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και ξέσπασε μετά το φινάλε

Published

on

Τι και αν μετράει μόλις τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονίκη; Η Εσέ Ακίντα έκανε αισθητή την παρουσία της στο ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο Champions League η παίκτρια – σύμβολο του γυναικείου ποδοσφαίρου της Κένυας, πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη – πρόκριση του Δικεφάλου επί της Αγκαρίστα και μάλιστα σε 45 λεπτά συμμετοχής, αφού πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα.

Η ταχύτητα της, η εκτελεστική της δεινότητα και ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξαν από την πρώτη στιγμή για ποιους λόγους οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν… διάνα με την απόφαση τους να τη φέρουν στην Ελλάδα για να ενισχύσει την προσπάθεια των πρωταθλητριών τη νέα σεζόν.

Η ίδια μπήκε ιδιαίτερα ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, έκανε διαρκώς κινήσεις τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς αυτή για να βοηθήσει τις συμπαίκτριες της και ήταν πάντα μέσα στις φάσεις εκμεταλλευόμενη και την αμυντική δυσλειτουργία της άπειρης ομάδας από τη Μολδαβία.

Μετά από μια τέτοια εμφάνιση η Ακίντα δε θα μπορούσε παρά μόνο να είναι ικανοποιημένη. Με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της η ίδια αναφωνούσε μετά το τελικό σφύριγμα «This is Champions League!».

Άλλωστε, η ίδια περίμενε πώς και πώς να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που δεν κατάφερε την περσινή σεζόν με την Μπεσίκτας εξαιτίας της πανδημίας και έγραψε ιστορία καθώς είναι η πρώτη Κενυάτισσα που το πετυχαίνει!

Trending

Exit mobile version