ΑΣ

Μια… φάπα για το καλωσόρισμα!

Ο ΠΑΟΚ θύμισε στους συμπολίτες ποιος κάνει κουμάντο

Published

on

20 χρόνια είχαν να συναντηθούν ΠΑΟΚ και Άρης σε επίπεδο Α1 κατηγορίας και έτσι οι «ασπρόμαυροι» φρόντισαν να θυμίσουν στους συμπολίτες ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη.

Αν και τυπικά φιλοξενούμενους στο Ποσειδώνιο ο Δικέφαλος επικράτησε των «κιτρίνων» με 8-11 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη σεζόν μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΟΣΦΠ.

«Κλειστό» παιχνίδι στο πρώτο οκτάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να είναι ωστόσο αυτός που είχε το προβάδισμα με 1-2 στο φινάλε της περιόδου.

Ακόμα πιο αποτελεσματικός ο Δικέφαλος επιθετικά στο δεύτερο οκτάλεπτο, όχι όμως το ίδιο προσεκτικός στην άμυνα του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα ίσια (5-5) στο ημίχρονο.

Μόλις οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου κατάφεραν να θωρακίσουν την άμυνα τους, μπόρεσαν να πάρουν και μια διαφορά ασφαλείας πηγαίνοντας με πρωταγωνιστή τον Κεχαλάρη μπροστά στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου με 5-8 και επιμέρους σκορ περιόδου 0-3, παρά την απώλεια του Κόουπμαν, ο οποίος μετά από χτύπημα αντιπάλου είχε σοβαρό τραυματισμό στη μύτη.

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα στο τελευταίο οκτάλεπτο, ανέβασε τη διαφορά στο +5 (6-11) για να φτάσει τελικά στη νίκη με 8-11.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 0-3, 3-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 4, Μικάρποβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Πάτσικας, Ιωσήφ, Τόττης.

Την 3η αγωνιστική (16/10) οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο.

Comments

Trending