ΑΣ

Επιβλητική πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα!

Και τώρα ο Ολυμπιακός στο δρόμο του Δικεφάλου

Published

on

Ιδανικά ξεκίνησε η νέα σεζόν, εντός συνόρων, για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε στην Αθήνα του Πρωτέα Βούλας με 57-73 και πήρε την πρόκριση στην οχτάδα του κυπέλλου, με πρώτη σκόρερ την Χόλιβει που τελείωσε το παιχνίδι με double double (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα που βρήκε τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 11-15 στο φινάλε της πρώτης περιόδου, οι «ασπρόμαυρες» απέδειξαν την ανωτερότητα τους στο δεύτερο δεκάλεπτο και «εκτόξευσαν» τη διαφορά (18-40 στο 18′), με το ημίχρονο να κλείνει με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 23-42.

Με τις Χόλιβει, Στάνλει, Μακιτάλο να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, το σύνολο του Κ. Κεραμιδά διατηρήθηκε άνετα μπροστά με 42-58 και στην τρίτη περίοδο, παρά το επιμέρους 19-16 του δεκαλέπτου.

Σε χαμηλό τέμπο το τελευταίο δεκάλεπτο με την αναμέτρηση να έχει κριθεί από τη στιγμή που ο Δικέφαλος «έχτισε» τη διαφορά που ήθελε για να τον οδηγήσει στη νίκη – πρόκριση με 57-73.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Παλατάκι». Οι «ερυθρόλευκες» πήραν την πρόκριση άνευ αγώνος, μετά την αποχώρηση του Σπόρτινγκ από το θεσμό.

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς) : Χόλιβει 22 (11 ριμπάουντ), Στάνλει 11 (1), Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 10, Στεφανάκη, Παυλοπούλου 9 (1), Κατσαμούρη 7, Στεφανάκη, Καρλάφτη 8 (2), Κιλαζίδου, Στοϊλκοβιτς 2.

 

Comments

Trending