ΑΣ

Καλμαζίδης: “Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα – Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρεμιέρας

Published

on

Μίνι συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Οι ασπρόμαυροι φιλοξενούνται αύριο στην έδρα του Φοίνικα Σύρου για την πρεμιέρα της VolleyLeague ανδρών. Το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη έχει ως στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους του ΠΑΟΚ:Η φιλοδοξία και οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία και όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Αυτός είναι ο καθημερινός μας στόχος, να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για τις ομάδες που ξεχωρίζουν:Βλέπουμε και στα ρόστερ των ομάδων ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό το περιμένουμε και στην πράξη, δεν ξέρουμε από πριν πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Όλες οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, όπως και η Σύρος που έχει μια μεγάλη παράδοση, πιστεύω ότι θα είναι δυνατές, αλλά δεν θέλω να αποκλείσω και ότι οι άλλες ομάδες μπορούν να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Δεν θέλω να πω ότι υπάρχουν φαβορί, γιατί μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο”.

Comments

Trending