ΑΣ

«Εξελισσόμαστε και θέλουμε τη σταθερότητα»

Για το 3/3 τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ κόντρα στην Προσοτσάνη

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 13:30 στη Μίκρα, την Προσοτσάνη Δράμας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ Γυναικών.

Μετά τη διακοπή λόγω εθνικής ομάδας, οι νταμπλούχες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, με τη Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, να σημειώνει στην ιστοσελίδα του Α.Σ.: «Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, είμαστε χαρούμενες που επιστρέφουμε στους επίσημους αγώνες. Περιμένουμε την στήριξη των φίλαθλων μας σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι. Θα είμαστε πλήρως συγκεντρωμένες καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα εξελίσσεται προς το καλύτερο κάθε μέρα, και θέλουμε να βγάλουμε μία σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Όσον αφορά την είσοδο στο γήπεδο, ο Α.Σ. αναφέρει:
«Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Comments

Trending