ΑΣ

Με ενθουσιασμό και φόρα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου στις 14:00

Published

on

Με ενθουσιασμό για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν και φόρα από τη νίκη της πρεμιέρας στα Χανιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στις 14:00 (AC PAOK TV – YouTube) φιλοξενεί στο «Παλατάκι» την Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο Κώστας Κεραμιδάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Η αθηναϊκή ομάδα φέτος έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ που θα παλέψει για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 72-67 από τον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, η Rachel Hollivay, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, είμαστε έτοιμες. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς αν βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένες. Επίσης, πλησιάζουν και τα γενέθλια μου, όποτε δεν θέλω να χάσουμε πριν από αυτά».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Comments

Trending