ΑΣ

Τελική ευθεία

Να διατηρήσει το αήττητο θέλει ο ΠΑΟΚ

Published

on

Πέμπτη αγωνιστική για την Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στη Μίκρα το Πανόραμα στις 15:00.

Το σύνολο του Δ. Πελεκίδη θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του εντός των συνόρων και να «κλειδώσει» την πρωτιά στην α’ φάση.

Απέναντι του, το Πανόραμα το οποίο επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας την Προσοτσάνης με 23-39, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι «τελικό» για την είσοδο στα Play-Off κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Comments

Trending