ΑΣ

Να ξεμπερδέψει εύκολα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηλυσιακό με στόχο ένα ακόμα τρίποντο

Published

on

Έκτη «στροφή» στη Volleyleague των γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 18:00 (AC PAOK TV YouTube – για συνδρομητές) στη Μίκρα τον Ηλυσιακό.

Στόχος για τον Δικέφαλο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, να πάρει ένα ακόμα τρίποντο και να μείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση που μοιράζονται Άρης, Παναθηναϊκός, εφόσον δεν κάνουν κάποιο «στραβοπάτημα».

Στο μυαλό των παικτριών του Τ. Φλώρου μπορεί να βρίσκονται και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Αστερίξ, ωστόσο ξέρουν πολύ καλά ότι τώρα προέχει το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο οποίος ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στη σεζόν.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος με 5€. Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Comments

Trending