ΑΣ

Για το πρώτο βήμα στη Δανία!

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ και η… επιστροφή Καλμαζίδη

Published

on

Ανοίγει η αυλαία στο φετινό Challenge Cup για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που στις 20:30 φιλοξενείται στη Δανία από την κυπελλούχο της χώρας, Μίντελφαρντ.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ σίγουρα η αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Γ. Καλμαζίδη έχει τη δική της ιδιαιτερότητα, καθώς ο σύλλογος από τη Δανία επιστρέφει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 20 χρόνια.

Άλλη μια ιδιαιτερότητα είναι ότι οι Δανοί θα βρουν ξανά στο δρόμο τους τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος ως πασαδόρος του Άρη είχε αγωνιστεί απέναντι τους τη σεζόν 2001-2002, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί και στα δύο παιχνίδια με 3-0.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Δικέφαλος και με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού για το League Cup θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα στο «Παλατάκι».

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα αφορά μόνο τους κατοίκους της Δανίας και δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για live streaming.

Comments

Trending