ΑΣ

Live με εικόνα η μεγάλη μάχη – Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Πού θα δείτε την ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ – Τα μηνύματα Φλώρου, Μερτέκη

Published

on

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα ρεβάνς στην Ρουμανία την Τρίτη στις 19:00 κόντρα στην Άλμπα Μπλαζ για τη φάση των 16 του CEV Cup.

Μετά την ήττα με 1-3 στο «Παλατάκι» ο Δικέφαλος ψάχνει νίκη με 0-3 ή 1-3 για να στείλει το ματς σε χρυσό σετ το οποίο επίσης θέλει να κατακτήσει για να πάρει την πρόκριση στην οχτάδα του θεσμού.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα μέσω της επίσημης σελίδας του ρουμάνικου συλλόγου στο Facebook (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Για το παιχνίδι της Τρίτης, ο Τάκης Φλώρος δήλωσε στο acpaok.gr

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά το χαμένο στην έδρα μας, οπότε ο βαθμός δυσκολίας όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι πολύ υψηλός. Ήρθαμε εδώ και είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε, πρώτα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ύστερα ότι προκύψει. Θα κάνουμε δύο προπονήσεις οι οποίες θα έχουν ως βάση το σώμα και την προσαρμογή στον χώρο, και πιστεύω αύριο να είμαστε καλά».

Από την πλευρά της η Ευαγγελία Μερτέκη, σχολίασε:

«Είμαστε έτοιμες για την ρεβάνς. Με συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πιστεύουμε στην πρόκριση. Ξέρουμε που θα σταθούμε, πως θα διαβάσουμε τον αντίπαλο, καθώς γνωρίζουμε πολλά πράγματα πλέον για αυτούς μετά το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και την ενέργεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα χρειαστεί να πιέσουμε στο σερβίς, ώστε να τις βγάλουμε έξω από το φιλέ, να δουλέψουμε μπλοκ-άμυνα και πιστεύω θα είμαστε καλά».

 

Comments

Trending