ΑΣ

Μάρκο Φενόλιο: Ήρθε και αναλαμβάνει

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή σκυτάλης στην ομάδα βόλεϊ γυναικών

Published

on

Ο Μάρκο Φενόλιο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει τη σκυτάλη από τον Τάκη Φλώρο.  Το νέο προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Φουργκατσιώτης.
Ο ΑΣ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη Θεσσαλονίκη κατέφθασε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021, ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Marco Fenoglio.  Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Έφορος του τμήματος, κ. Γιώργος Φουργκατσιώτης, όπου και τον υποδέχθηκε και τον καλωσόρισε στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Καλώς ήρθες Coach!»
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά κινήθηκαν μεθοδικά αλλά και γρήγορα προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα έναν προπονητή που θα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, με τον πήχη να έχει μπει ψηλά. Το βιογραφικό του 51χρονου Ιταλού μιλάει από μόνο του, καθώς έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και μια φορά το Τσάμπιονς λιγκ. Από το 2018 και μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Σλοβενίας.
Comments

Trending