ΑΣ

Το νέο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ

Ποδαρικό με ντέρμπι σήμερα για τις γυναίκες, στο ντεμπούτο του Φενόλιο

Published

on

Με τον Μάρκο Φενόλιο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κάνει… ποδαρικό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, φιλοξενώντας την ΑΕΚ στο κλειστό της Μίκρας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυπελλούχες Ελλάδας βρίσκονται στη 2η θέση με 35 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την Ένωση που βρίσκεται στην 5η θέση. Στον πρώτο γύρο η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει του Δικεφάλου του Βορρά με 3-2 σετ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Η πρεμιέρα μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ έρχεται με ένα μεγάλο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολη η κατάσταση λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πανδημία και δεν είχα το χρόνο και την άνεση για να μπορέσω να δουλέψω με τον τρόπο που ήθελα αλλά έτσι είναι η ζωή στον αθλητισμό. Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των αθλητριών μου στο διάστημα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ, αλλά γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι και τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αμέσως μετά».

Σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ύστερα από την αναγγελία των νέων μέτρων, τα οποία αναφέρονται και στην μέγιστη χωρητικότητα των κλειστών γυμναστηρίων σε συνθήκες παιχνιδιών, δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί τόσο την απλή, όσο και την VIP, κάρτα διαρκείας.

Comments

Trending