ΑΣ

«Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά πάμε για τη νίκη»

Το μήνυμα Φενόλιο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Published

on

Ευελπιστώντας ότι οι παίκτριες του δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη με αυτά στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Μάρκο Φενόλιο, προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, σημείωσε ότι στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για εμάς και ελπίζω ότι δε θα επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε με την ΑΕΚ. Έχω δει βίντεο του Ολυμπιακού και με την παρουσία του Κάρλο (Παρίζι) είναι μια άλλη ομάδα, πολύ βελτιωμένη.

Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι πιο έτοιμη συγκριτικά με εμάς γιατί όπως είπα και πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ έχουμε πολλά προβλήματα, ωστόσο κατεβαίνουμε στον Πειραιά για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κι ερωτηθείς για την «κόντρα» με τον συμπατριώτη του τεχνικό, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Παρίζι.

«Με τον Κάρλο έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο ιταλικό πρωτάθλημα, άλλοτε κέρδισα εγώ, άλλοτε αυτός. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ήδη η δουλειά του στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να φαίνεται»

Comments

Trending