ΑΣ

«Πάτησαν» τον συμπολίτη οι έφηβοι του ΠΑΟΚ!

Διπλό κυριαρχίας για τους «ασπρόμαυρους» – Ήττα στις λεπτομέρειες για τις νεανίδες

Published

on

Μεγάλο διπλό για τους έφηβους χάντμπολ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικράτησαν του Άρη με 31-36.

Το πάνω χέρι από το πρώτο μέρος για τους νεαρούς αθλητές του Δικεφάλου που πήγαν μπροστά στα αποδυτήρια με 14-20.

Παρά την πίεση που δέχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Περβανά είχαν το καθαρό μυαλό για να διατηρήσουν το προβάδισμα και να φτάσουν στη σπουδαία νίκη.

ΠΑΟΚ (Περβανάς): Πακτίτης, Σεμλίκος, Πατσές, Παπαδόπουλος Π., Πασχαλίδης, Σεϊτανίδης, Φρειδερίκος Γ. 6, Μαρίνος 10, Κατσαπαντέρας, Μαυρουλοσηφάκης, Καρασαββίδης 2, Χατζηλίας Η. 9, Έξαρχος 1, Χατζίδης 3, Γκιαούρης, Δοντάς 5

Δεν τα κατάφεραν οι νεανίδες

Ήττα στις λεπτομέρειες για τις νεανίδες του ΠΑΟΚ που σε ένα παιχνίδι ντέρμπι «λύγισαν» με 17-19 από την ΑΕΣΧ Πυλαίας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το προβάδισμα των τεσσάρων γκολ που πήραν οι παίκτριες της Πυλαίας, με τις «ασπρόμαυρες» να παλεύουν για την ανατροπή, αλλά να μην τα καταφέρνουν.

ΠΑΟΚ (Παπαδοπούλου): Παζίκα, Καζόγλου 2, Εμμανουήλ 3, Δημάκου, Μαυροσαββίδου 2, Φιράκου 5, Γιαρτιμίδου 2, Μποζίνη, Ροδοπαίου, Μαχαιρίδου, Πετσάκου, Δεληδημητρίου.

 

Comments

Trending