ΑΣ

ΠΑΟΚ: Μεταγραφή στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης!

Published

on

Την απόκτηση της Μαρίας Μπασούρη ανακοίνωσε ο Α.Σ ΠΑΟΚ για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών. Πρόκειται για μία αθλήτρια 26 ετών που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Μαρία Μπασούρη.
Γεννημένη στο Λιμνοχώρι Φλώρινας στις 28/08/1996, η Μαρία Μπασούρη έχει ύψος 165cm είναι δεξιοπόδαρη και αγωνίζεται ως σέντερ φορ.
Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Φιλυριακού σε ηλικία 11 ετών, με συμμετοχή στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στην ομάδα της Φλώρινας αγωνίστηκε έως τα 18 της χρόνια.
Επόμενή της ομάδα ήταν η Ροδόπη 87 στην Κομοτηνή, τις σεζόν 2018/19-2019/20, για να κάνει μία μικρή στάση στον ΓΠΟ Καστοριάς, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.»

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του ΠΑΟΚ δήλωσε, «Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που γίνομαι μέλος του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να βάλω κι εγώ του λιθαράκι μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να εξελιχθώ και να αποκτήσω καινούριες εμπειρίες με τον ΠΑΟΚ!».

Comments

Trending