ΑΣ
Να γυρίσουν ξανά με την κούπα!
Με χαμόγελα η αναχώρηση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ για την Χαλκίδα

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και πίστη για την κατάκτηση της κούπας για τέταρτη διαδοχική σεζόν, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για τη Χαλκίδα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος δίνει για μια ακόμα φορά το παρών στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του.
Για να συμβεί αυτό, οι παίκτριες του Δ. Πελεκίδη θα πρέπει στον ημιτελικό του Σαββάτου στις 15:00 να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΓΑΣ Καματερού και να περιμένουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι μεταξύ Αθηναϊκού και Νέας Ιωνίας.
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 16:00.

Ημέρα πένθους για την οικογένεια του ΠΑΟΚ που θρηνεί την απώλεια του Τάκη Πανελούδη.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση του αναφέρει:
Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Πανελούδη, επίλεκτου μέλους της οικογένειας του Δικεφάλου και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...
ΑΣ
Στην κορυφή της Ελλάδας οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!
Σπουδαία επιτυχία για τις «ασπρόμαυρες» που αναδείχτηκαν πανελλήνιες πρωταθλήτριες

Πρωταθλητής Ελλάδας στις κορασίδες του πόλο ο ΠΑΟΚ με τις «ασπρόμαυρες» να επικρατούν της Γλυφάδας με 15-13 μετά από έναν συναρπαστικό τελικό.
Ο Δικέφαλος με δυο τέρματα που σημείωσε στα τελευταία 34 δευτερόλεπτα με τις Μαρίνου και Κοντογουλίδου έφτασε στη νίκη που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.
Ακόμα μια σπουδαία επιτυχία για τα τμήματα υποδομής πόλο του ΠΑΟΚ που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε επίπεδο ακαδημιών κάθε χρόνο στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Στους ομίλους της τελικής φάσης ο Δικέφαλος τερμάτισε πρώτος με 9 βαθμούς και τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στα ημιτελικά επικράτησε του Ολυμπιακού με 9-8 και πήρε το εισιτήριο για το ματς κούπας με τη Γλυφάδα την οποία κέρδισε για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Με διάκριση ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας παίδων πόλο του ΠΑΟΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.
Ο Δικέφαλος στον μικρό τελικό κέρδισε τον ΣΚ Ροής με 14-3 τερμάτισε στην 3η θέση της διοργάνωσης και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ως πρώτος και αήττητος από τον όμιλο του στα ημιτελικά, εκεί όμως ηττήθηκε από το ΝΟ Χανίων με 12-4.
Το μετάλλιο των παίδων του ΠΑΟΚ έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμα πετυχημένη σελίδα των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου στο πόλο.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!