Connect with us

ΑΣ

Μόνο με προσκλήσεις στο F4 της Χαλκίδας

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

PAOK24

Μόνο με προσκλήσεις στο F4 της Χαλκίδας

Στη Χαλκίδα διεξάγεται το επόμενο διήμερο το F44 ρου κυπέλλου χάντμπολ γυναικών, με τη ομάδα του ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για να διατηρήσει για ακόμα μία χρονιά τον τίτλο. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία αποφασίστηκε πως η είσοδος στο κλειστό της Χαλκίδας θα επιτραπεί μόνο σε όσους θα έχουν ονομαστικές προσκλήσεις.

Πιο αναλυτικά αποφασίστηκε ότι: «Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας η σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα τάξης του 18ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου 2022.
Την ομοσπονδία εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Σταυρακάκης, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των φιναλίστ.
Αποφασίστηκε ότι θα εκδοθούν για κάθε έναν από τους τρεις αγώνες 120 ονομαστικές προσκλήσεις (σύνολο 360), οι ομάδες που θα αγωνίζονται ανά ματς θα λάβουν από 40 προσκλήσεις, ενώ 40 προσκλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.
Σε ότι αφορά το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του 1ου ημιτελικού θα πρέπει να αποχωρούν οι θεατές του αγώνα που έχει διεξαχθεί για να εισέλθουν στο κλειστό οι θεατές του 2ου ημιτελικού.
Για την είσοδο στο γήπεδο οι θεατές θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.»

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
1ος ημιτελικός
15:00 ΠΑΟΚ Mateco- ΓΑΣ Καματερού
2ος ημιτελικός
17:00 Αθηναϊκός- ΟΦΝ Ιωνίας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022
16:00 (EΡΤFLIX) Τελικός Κυπέλλου
17:30 Απονομές

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ