ΑΣ

Τα ρέστα τους οι άνδρες, δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες

Οι σημερινές μάχες του πόλο ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ

Published

on

Αυλαία στην κανονική διάρκεια της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 15:00 τη Γλυφάδα στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο Δικέφαλος θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πέμπτη θέση στον όμιλο του, πριν στρέψει την προσοχή του στις διασταυρώσεις που θα ακολουθήσουν.

Από την άλλη πλευρά η αθηναϊκή ομάδα που έχει τρεις περισσότερους βαθμούς από τους «ασπρόμαυρους», προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Άρη και Εθνικό Πειραιώς, ωστόσο στο κύπελλο έμεινε εκτός συνέχειας από τον ΓΣ Περιστερίου με 9-7.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟΓ, ο Χάρης Αϊβαλιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το ματς κόντρα στον ΑΝΟΓ είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και έχουμε εστιάσει πάνω σ’ αυτό, διότι πρέπει να το κερδίσουμε για να τελειώσουμε με επιτυχία την κανονική διάρκεια. Σκοπός μας είναι η νίκη και μόνο η νίκη, και επειδή είναι στην έδρα μας θέλουμε την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Η ομάδα κατεβαίνει με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη μας απέναντι στην ομάδα της Χίου. Εκ μέρους μου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονού παιδιού».

Δεδομένου των συνθηκών και της απόφασης για 10% της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, προτεραιότητα εισόδου στο Κολυμβητήριο θα έχουν οι αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες

12η αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στις 16:00 εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και το μυαλό του είναι στα κομβικά παιχνίδια με Νηρέα Χαλανδρίου και Ηλυσιακό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς.

Comments

Trending