ΑΣ

Πολύτιμο διπλό με… καρδιοχτύπια! (vid)

«Απόδραση» του ΠΑΟΚ από την έδρα του Ιωνικού

Published

on

Σε ένα ματς που εξελίχτηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με 24-23 επί του Ιωνικού Ν.Φ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Handball Premier και να ανέβει στους 14 βαθμούς έχοντας και ματς λιγότερο.

Στο… κυνήγι του Ιωνικού Ν.Φ ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 7-3 στο 11′ με τα γκολ του Αιβαλιώτη, αλλά τον Δικέφαλο να αντιδράει και πριν το 20λεπτο να ισοφαρίζει σε 8-8 με τους Σεϊρεκίδη, Παπάζογλου, Στογιάνοβιτς και λίγο αργότερα να περνάει εκείνος μπροστά με 9-10 με τα τέρματα του Τσαμουρίδη. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν με τους Παπάζογλου, Σεϊρεκίδη να πάνε με διαφορά δύο γκολ (11-13) στα αποδυτήρια.

Εμφατικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για τους παίκτες του Π. Γούσιου που με αιχμή του δόρατος τον Στογιάνοβιτς ανέβασαν και άλλο (16-22). Οι γηπεδούχοι πλησίασαν απειλητικά τον ΠΑΟΚ μειώνοντας σε 23-24 και είχαν την ευκαιρία να «κλέψουν» τον βαθμό, όμως το πέναλτι του Αιβαλιώτη στην τελευταία φάση του αγώνα ήταν άστοχο με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη και το σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για την παρουσία του στους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους την Τετάρτη στη Μίκρα, πριν ακολουθήσουν οι ευρωπαϊκές μάχες.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκλοφ, Δεληζάνος, Τσαμουρίδης 2, Παπάζογλου 3, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς 1, Αποστόλου 1, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Σεϊρεκίδης 4, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 1, Τριανταφυλλίδης, Στογιάνοβιτς 5, Τζωρτζίνης 3, Μισαηλίδης.

Comments

Trending