ΑΣ

Ο πρώτος από τους τέσσερις «τελικούς»

Ώρα αποδείξεων για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Published

on

Ιδιαίτερα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο στις 14:30 το Νηρέα Χαλανδρίου σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α1.

Οι «ασπρόμαυρες» συνεχίζουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και τα ματς κόντρα στο Νηρέα και τον Ηλυσιακό είναι τα πλέον κρίσιμα στη μάχη που θα δώσουν για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της αναμέτρησης, την ώρα που η αθηναϊκή ομάδα έρχεται από μια σημαντική νίκη με 13-6 επί του Ηλυσιακού παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου αναμένεται να είναι δύσκολο, μίας και οι δύο ομάδες χρειαζόμαστε τη νίκη. Ο Νηρέας είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος, αλλά όπως κάνουμε κάθε φορά, θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου και με κατάλληλη σοβαρότητα θα έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε. Φυσικά, περιμένουμε και τους φίλους του ΠΑΟΚ να μας στηρίξουν, σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση».

Είσοδος φιλάθλων

Δεδομένου των συνθηκών και της απόφασης για 10% της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, προτεραιότητα εισόδου στο Κολυμβητήριο θα έχουν οι αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Comments

Trending