ΑΣ

«Χάνουμε Στογιάνοβιτς, Σεϊρεκίδη έως το τέλος της σεζόν!»

Επιβεβαίωσε τους φόβους για τους δύο παίκτες ο Π. Γούσιος

Published

on

Άσχημα είναι τα μαντάτα για το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από τα νέα που υπάρχουν σχετικά με τους Λούκα Στογιάνοβιτς και Λευτέρη Σεϊρεκίδη.

Δύο κομβικούς παίκτες που σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν μπαίνουν στα… πιτς για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου, όπως ακριβώς είχε συμβεί την περασμένη σεζόν και με τον Παλάσκα.

Ο Σέρβος αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με πρόβλημα στον αχίλλειο, ενώ ο Έλληνας παίκτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπάια Μάρε με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόβλημα στους χιαστούς.

Ο Π. Γούσιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό, είπε:

«Ήταν αρκετά δύσκολο το παιχνίδι εξ’ αρχής, καθότι είχαμε μία σημαντική απουσία, αυτή του Λευτέρη Σεϊρεκίδη, η οποία θα μας ακολουθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ωστόσο είχαμε την ατυχία στα πρώτα λεπτά να χάσουμε έναν παίκτη, τον Στογιάνοβιτς, ο οποίος και εκείνος αγωνίζεται σε παρόμοια θέση. Αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας.

Χάνουμε δύο σημαντικούς παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν, και σε ένα κομβικό σημείο, όπως ακριβώς έγινε και την περσινή περίοδο με τον Παλάσκα.

Όσον αφορά το παιχνίδι σήμερα, θεωρώ ότι κρίθηκε στο γεγονός πως δώσαμε την ευκαιρία στον ΟΣΦΠ από χαζά λάθη να βάλει εύκολο γκολ στον άμεσο αιφνιδιασμό. Το δεύτερο κομβικό γεγονός είναι το σημείο στο οποίο είχαμε μειώσει στα δύο τέρματα, όπου χάσαμε τρεις-τέσσερις φορές τετ-α-τετ, πέναλτι και κενή εστία. Σ’ εκείνο το σημείο χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το μομέντουμ του αγώνα».

Comments

Trending