ΑΣ

“Καραμπόλα” με το πλοίο της Σύρου και τηλεοπτικός ο ΠΑΟΚ

Τι άλλαξε στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena στην πρεμιέρα των Playoffs. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 25/02, 18:00. Ωστόσο ένα θέμα με απαγορευτικό στο λιμάνι της Σύρου, έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα των Συριανών, που κανονικά θ’ αγωνίζονταν στον Πειραιά στις 19:15 με τηλεοπτική μετάδοση.

Το απαγορευτικό έφερε αναβολή για το Σάββατο, έτσι το πρόγραμμα έμεινε κενό για την Παρασκευή. Επομένων αρχικά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά μετατέθηκε για τις 19:15 με τους φίλους των ασπρόμαυρων, που δε θα βρεθούν στο Παλατάκι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Volley League:

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΟΝΕΧ ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

To ΝΕΟ πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής της Β΄φάσης – Α΄γύρος του πρωταθλήματος Volley League 2021-22:

Β΄ΦΆΣΗ – Α΄ΓΥΡΟΣ – ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League – Β φάση – 1η αγωνιστική Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18:00 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ – Α.Ο.Π.Κηφισιάς Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Καπλάνης, Βασδέκης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου. Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (χωρίς θεατές – Live Streaming sdna.gr T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βαρατάσης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Ψάρρα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2/22 ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 19:15 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Ράπτης, Παρατηρητής Challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Comments

Trending