Connect with us

ΑΣ

Στενεύουν τα περιθώρια

Ο λαβωμένος ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε τη νέα βαθμολογική απώλεια

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στενεύουν τα περιθώρια

Με άδεια χέρια σε ένα ακόμα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ των σημαντικών απουσιών (Σεϊρεκίδης, Στογιάνοβιτς, Τριανταφυλλίδη) που ηττήθηκε με 21-27 από την ΑΕΚ στη Μίκρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» μένουν στην 3η θέση και στους 16 βαθμούς, την ώρα που η ΑΕΚ ανέβηκε μόνη πρώτη στους 20 και ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 18. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στο φινάλε της Β’ φάσης θα προκριθούν στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος.

Μέντουριτς, Παπάζογλου έδιναν στον ΠΑΟΚ τις επιθετικές λύσεις που χρειάζονταν προκειμένου να απαντήσει στα εύκολα γκολ που βρήκε η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο 17′ (9-9). Με Δεληζάνο, Μισαηλίδη οι «ασπρόμαυροι» δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν με το πρώτο μέρος να βρίσκει μπροστά την Ένωση με 13-14.

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό του ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο (15-14) και επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάρει διαφορά στη συνέχεια (15-18 στο 40′). Με τον Τζωρτζίνη ο Δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να κρατήσει επαφή με το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι διατηρούνταν μπροστά (19-22) μπαίνοντας στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, με τη ψαλίδα μάλιστα να μεγαλώνει στη συνέχεια (20-25 στο 55′). Αρκετά λάθη των «ασπρόμαυρων» με το παιχνίδι να πλησιάζει στο φινάλε, την κατάσταση να μην αλλάζει και την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια με 21-27.

Την Τετάρτη ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Ιωνικό.

Το ερχόμενο Σάββατο το σύνολο του Π. Γούσιου ταξιδεύει στο Άργος για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διομήδη στις 12:30 για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-5, 8-9, 10-10, 11-13, 13-14 (ημχ), 15-16, 15-17, 18-20, 19-21, 19-23, 21-27

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δεληζάνος 3, Παλάσκας, Βελισσαρίου, Τσαμουρίδης 1, Παπάζογλου 3, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς 4, Αποστόλου, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μανωλούδης 1, Καβουσανάκης 1, Γιορανίδης, Τζωρτζίνης 4, Μισαηλίδης 2.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 3, Μπριάτκα, Στεφάνοβιτς, Τζηράς 4, Σεβέλεφ, Νκολαΐδης 1, Λέμος 4, Άντζελιτς, Μυλωνάς 1, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα 4, Μόγια 1, Παπαδιονυσίου 3, Ουγκάλντε 5, Καλόμοιρος 1.
Διαιτητές: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 3-3. Πέναλτι: 3/4 – 0/1

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ