Connect with us

ΑΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Νέο τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στη Β’ φάση

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» και τα Χανιά στο Ποσειδώνιο με 11-8 για την δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών και ανέβηκε στους 21 βαθμούς και στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τον Δικέφαλο να έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής (7-6), μετά το ισόπαλο πρώτο οκτάλεπτο (3-3).

«Κλειστό» επιθετικά το τρίτο οκτάλεπτο με τον ΠΑΟΚ όμως να βρίσκει ένα γκολ και να ανεβάζει τη διαφορά (8-6).

Καθοριστικό το τελευταίο οκτάλεπτο με τους παίκτες του Θ. Χατζηθεοδώρου να έχουν το πάνω χέρι, να ανοίγουν τη ψαλίδα και φτάνουν στη σπουδαία νίκη με 11-8.

Για τους «ασπρόμαυρους» ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Γλυφάδα για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-0, 3-2

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Τόττης, Ιωσήφ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης. Νικολαΐδης 1, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς, Αποστολάκης, Μπέτο, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 2.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανόραμα πριν τα playoffs

Επικράτησε με 31-27 ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο ΔΑΚ Πανοράματος της τοπικής ομάδας με 31-27.

Ο Δικέφαλος με 32 βαθμούς τερματίζει στην 3η θέση και θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μέτρησε τις δυνάμεις του πριν το φινάλε

Εντός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, το ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας την ήττα με 6-18.

Ένα δυνατό τεστ περίμενε τις παίκτριες του Δικεφάλου στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, στο οποίο οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να δουν τα οφέλη, μετρώντας παράλληλα τις δυνάμεις τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν μαχητικές, διατηρώντας την επαφή τους με το σκορ, με το πρώτο μέρος να λήγει στο 4-8. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κακό τρίτο οκτάλεπτο στοίχισε όσον αφορά την διαφορά του σκορ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 6-18.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, εκτός έδρας, κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-4, 0-8, 3-2

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου, Γραικού 3, Γιαμπασάκου, Ερούνα 2, Ντόνα-Τσιάκα, Χρησταλά, Νιαρχάκου, Σαλέχ, Χριστοφορίδου, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ