ΑΣ

Ασπρόμαυρες κλήσεις ενόψει Παγκοσμίου

Συνεχίζεται η προσπάθεια για πρόκριση

Published

on

Στις κλήσεις της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ ανδρών ενόψει των Playoffs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, βρίσκονται δύο αθλητές του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νίκος Τζωρτζίνης και Θανάσης Παπάζογλου, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με την Βοσνία (16 και 19 Μαρτίου) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει έως τις 12 Μαρτίου και σε αυτό κλήθηκαν να μετάσχουν επίσης, οι Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Καλόμοιρος, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας). Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μετά την αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (8/3, 19:45) με την Πέλιστερ για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου στο European League.

Μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο. Αυτό θα αρχίσει στις 12 Μαρτίου, με τη συμμετοχή και τεσσάρων αθλητών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αυτοί είναι οι Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν/Ισπανία), Λοΐζος (Πρεσάνο/Ιταλία) κι άπαντες θα δουλέψουν μαζί ενόψει των αναμετρήσεων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (16 και 19 Μαρτίου) για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Comments

Trending