ΑΣ

Γράφει άλλη μια χρυσή σελίδα!

Ραντεβού τίτλου στις 12:00 για ΠΑΟΚ στη Μίκρα

Published

on

Ραντεβού τίτλου για τον ΠΑΟΚ με τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου να φιλοξενεί στις 12:00 στη Μίκρα τη Νέα Ιωνία με στόχο την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού νταμπλ στην ιστορία του τμήματος!

Ο Δικέφαλος προηγείται με 2-0 στη σειρά των τελικών και θέλει να κάνει το τρίτο και καθοριστικό βήμα προκειμένου να διατηρήσει τις δύο κούπες στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμα σεζόν.

Σύμμαχο τους, στην προσπάθεια αυτή, τα κορίτσια του Δ. Πελεκίδη, θέλουν να έχουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ που καλείται να δώσει το παρών στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

«Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από την ομάδα για το παιχνίδι, έχουμε κάνει τα δύο από τα τρία βήματα για το πρωτάθλημα, οπότε πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό που θα μας δώσει την ευκαιρία αν τον κατακτήσουμε να γράψουμε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ, κάτι που θα γίνει πρώτη φορά στον σύλλογο, δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας μετά τη σεζόν 2018-2019, μιας και μετά αντιμετωπίζουμε την πανδημία, οπότε αύριο είναι μία σπουδαία μέρα» δήλωσε ο Δ. Πελεκίδης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, ενώ live ενημέρωση θα υπάρχει και μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending