ΑΣ

«Πέταξε» για κούπα από το 2ο σετ!

Έκλεισε θέση στους τελικούς του League Cup ο ΠΑΟΚ

Published

on

Στους τελικούς του League Cup από το δεύτερο σετ της ρεβάνς των ημιτελικών κόντρα στον Μίλωνα βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0 σετ στο «Παλατάκι» και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 0-3 στο πρώτο ματς, έκλεισε θέση για την κούπα που του λείπει από τη συλλογή του και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του (Παναθηναϊκός ή Φοίνικας Σύρου) στους διπλούς τελικούς που θα ακολουθήσουν.

Η εικόνα του αγώνα στα δύο πρώτα σετ:

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ούντρις και άξιους συμπαραστάτες τους Ουόλς, Μπαρνς, Πετρέα, Σωτηρίου ο ΠΑΟΚ από νωρίς στο πρώτο σετ έχτισε μια διαφορά ασφαλείας την οποία διαρκώς αύξανε (12-7, 15-8, 20-9). Αφού τα έκανε όλα ο Λευκορώσος διαγώνιος έδωσε τη θέση του στον Μπούτο, με τον Δικέφαλο να μη δυσκολεύεται να φτάσει στο 25-15 και στο 1-0.

Ο Μίλων εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα του Δικεφάλου στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 4-7. Οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν με Ούντρις, Μπαρνς (11-11), αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα (16-20). Αντεπίθεση ΠΑΟΚ με Ούντρις, Πετρέα, Μπαρνς και νέα ισορροπία (21-21). Με νέο μπλοκ του Καναδού ακραίου και λάθος του Μίλωνα ο Δικέφαλος πήγε στο σετ μπολ (24-22) και με τον Ούντρις διαμορφώθηκε το 25-22 και το 2-0 που χάρισε την πρόκριση στους τελικούς του League Cup σε συνδυασμό με τη νίκη με 0-3 στη Νέα Σμύρνη.

Comments

Trending