ΑΣ

Υποκλιθείτε ξανά στις μόνιμες πρωταθλήτριες!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 17η φορά στην ιστορία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Published

on

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος αλλά και του συλλόγου, έγραψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 17η φορά στην ιστορία της, μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία των πλέι-0φ.

Ο Δικέφαλος με το 1-1 που απέσπασε στη Χαλκίδα απέναντι στις Άβαντες και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΛ επί του Εργοτέλη «καθάρισε» από την προτελευταία αγωνιστική τον τίτλο και πλέον το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την κρητική ομάδα στη Νέα Μεσημβρία αποκτά χαρακτήρα φιέστας!

Η Ακίντα με πανέμορφο γκολ ήταν αυτή που έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ στο 35′, όταν η Κενυάτισσα πέρασε δύο παίκτριες, έκοψε τη μπάλα στο αριστερό της και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας.

Οι γηπεδούχες κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισαν με την Μακρή στο 45′ μετά από κόρνερ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 1-1 στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις παίκτριες του Λ. Κανάτα να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στην κορυφή για όγδοη σερί χρονιά!

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μπάτερφιλντ (71’ Χατζηχαριστού), Μήτκου, Δοϊρανλή, Σμιλίκοβιτς, Γιαννακά, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου (12’ Μπουζίνου), Μπαξεβάνου, Μπασούρη, Ακίντα.

Comments

Trending