ΑΣ

Κληρώνει και για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Για μια ακόμα φορά στα «αστέρια» ο Δικέφαλος

Published

on

Στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την πρώτη φάση του UEFA Women’s Champions League, με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί και φέτος τη χώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος θα έχει διπλή εκπροσώπηση στη Νιόν της Ελβετίας, καθώς το παρών θα δώσουν ο έφορος του τμήματος Κ. Βαρδαλής και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερασιτέχνη, Κ. Μπεκιάρη.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης θα διεξαχθεί σε μία έδρα με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί αρχικά με την Αγκαρίστα την οποία κέρδισε 6-0, όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Βαλερένγκα με 2-0.

Οι ημιτελικοί των ομίλων του πρώτου γύρου θα γίνουν φέτος, στις 18 Αυγούστου, ενώ ο τελικός στις 21 Αυγούστου.

Εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει το εισιτήριο μέσω της διαδικασίας αυτής, τότε στο δεύτερο γύρο θα δώσει διπλά παιχνίδια στις 20/21 Σεπτεμβρίου και στις 28/29 του ίδιου μήνα.

Εφόσον ξεπεράσει και αυτόν τον «σκόπελο», τότε οι «ασπρόμαυρες» θα μπουν στους ομίλους του Champions League.

Τα οικονομικά οφέλη σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι τεράστια για το τμήμα και γι’ αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει φάκελο ώστε να φιλοξενήσει και φέτος τους αγώνες του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι με τα παιχνίδια του Δικεφάλου να γίνονται στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Comments

Trending