ΑΣ

Ράπτης: «Να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε»

Ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ

Published

on

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, με ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, τον Αλέξανδρο Ράπτη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με τα ασπρόμαυρα.

Αρχικά ο ακραίος του ΠΑΟΚ ανέφερε για τις πρώτες τπου εντυπώσεις, «Μέχρι στιγμής είναι πολύ ωραία όλα. Γνωριστήκαμε και με το τεχνικό επιτελεί, γνώρισα και τους παίκτες που δεν ήξερα, αν και τους περισσότερους τους ήξερα.. Να ευχηθώ μία καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Για τις πέντε διοργανώσεις που θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν ο Δικέφαλος αλλά και το Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι δήλωσε «Σίγουρα οι πολλές διοργανώσεις δίνουν κίνητρο, για να αποδείξεις ότι είσαι μια ομάδα που μπορείς να διεκδικήσεις όλες τις διοργανώσεις. Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μας δίνει περισσότερο κίνητρο διότι είναι ο Πρωταθλητής. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις, είτε να φτάσουμε στους τελικούς και να κατακτήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.»

Comments

Trending