ΑΣ

Δουλειά, μεγάλη συμμετοχή και χαμόγελα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Οι προπονήσεις στα «σπλάχνα» του Δικεφάλου

Published

on

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τις προπονήσεις σε όλα τα αθλήματα, για την σεζόν 2022/23. Ανάμεσα σε αυτά και τα τμήματα στίβου και Παγκορασίδων σε μπάσκετ και βόλεϊ, όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, όρεξη και χαμόγελα από τα νεαρά «αετόπουλα» του Δικεφάλου.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Τις προπονήσεις τους, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, έχουν ξεκινήσει οι Ακαδημίες Στίβου του ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή και υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες.
4-7 ετών
8-11 ετών
12 και άνω
Προαγωνιστικό Τμήμα
Αγωνιστικό Τμήμα
Τμήμα ρίψεων
Τμήμα αντοχής
Τμήμα ενηλίκων για όλες τις ηλικίες
Τμήματα για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών, ΤΕΦΑΑ, αστυνομία , Πυροσβεστική, λιμενικό

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ όρεξη ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες και το Μίνι των Ακαδημιών Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ. Τα δύο τμήματα τα οποία προπονούνται στην Θύρα 3 του Γηπέδου Τούμπας, έπιασαν δουλειά, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών τους. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, με τα χαμόγελα των κοριτσιών του ΠΑΟΚ να «γεμίζουν» το γήπεδο. Ικανοποίηση υπήρξε και από την πλευρά των προπονητών, βλέποντας την διάθεση των μικρών αθλητριών.

Τις προπονήσεις τους συνεχίζουν και τα αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων, των Ακαδημιών Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.  Τα κορίτσια, γεννημένα 2008-10, ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά τους στην Θύρα 3 του Γηπέδου Τούμπας, ενόψει την έναρξη του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα με χαμόγελα αλλά και πολύ… βόλεϊ, οι νεαρές κοπέλες μαζί με τις προπονήτριες τους συνεχίζουν την πολύ καλή δουλειά.

Comments

Trending