ΑΣ

Μπαίνουν στη μάχη οι νταμπλούχες!

Ξεκινάνε την πορεία τους για νέες επιτυχίες

Published

on

Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 υποδέχονται στη Μίκρα τον Κορυδαλλό.

Ο Δικέφαλος για μια ακόμα φορά στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ ώστε να διευρύνει την «ασπρόμαυρη αυτοκρατορία» των τελευταίων ετών, με τον ανταγωνισμό πάντως να ανεβαίνει αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πέρα από τον ΠΑΟΚ και τη Νέα Ιωνία, να έχουν ενισχυθεί και οι ΑΕΣΧ Πυλαίας, Καματερό, Αναγέννηση Άρτας και Πανόραμα.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο αγώνας θα έχει διαδικτυακή κάλυψη με εικόνα μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, σχολίασε:

«Καταρχάς, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, όταν τελειώσει η χρονιά άπαντες να είναι υγιής. Για την φετινή αγωνιστική χρονιά, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί λόγω των χρημάτων που έχουνε πάρει, οπότε θα δούμε σίγουρα ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δηλαδή, από εκεί που υπήρχαν ομάδες δύο και τριών ταχυτήτων, τώρα πλέον έχουν μπει στη σε αυτή την διαδικασία και άλλες ομάδες, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία.

Έχει ενισχυθεί σημαντικά η ΑΕΣΧ Πυλαία, ο ΓΑΣ Καματερού, η Αναγέννηση Άρτας, καθώς και η ΑΕΠ Πανοράματος, οπότε θα δούμε ένα πρόγραμμα πιο ανταγωνιστικό, το οποίο θα μας κάνει όλους καλύτερους, τις ομάδες αλλά και τις αθλήτριες ατομικά, αυτό θα ευνοήσει σίγουρα και την Εθνική ομάδα.

Για την έναρξη της νέας σεζόν, είμαστε λίγο πριν την 1η αγωνιστική, στην οποία θα υποδεχθούμε τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, όλους τους αγώνες τους αντιμετωπίζουμε σαν να είναι ντέρμπι, παίζουμε στο 100% για να χτίσουμε νοοτροπία. Επίσης, είναι ένα «σκαλοπάτι» για εμάς, διότι είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που θα παίξουμε πριν από τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Οπότε για εμάς η σημασία και η χρησιμότητα αυτού του αγώνα είναι διπλή, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στον μεγαλύτερο βαθμό, να βρει ρυθμό και όταν έρθει το Ευρωπαϊκό παιχνίδι να είμαστε στη κατάλληλη κατάσταση και να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε».

.

 

Comments

Trending