ΑΣ

Πελεκίδης: «Πολλά μπράβο στα κορίτσια»

Ικανοποιημένος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την πρόκριση και την εμφάνιση

Published

on

Με δύο νίκες επί της Μέταλουργκ η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πήρε άνετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του EHF Challenge Cup.

Πλέον, ο Δικέφαλος περιμένει να μάθει στην κλήρωση της Τρίτης τον επόμενο αντίπαλο του, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτριών του στα Σκόπια.

«Όλη την εβδομάδα συζητούσαμε για το παιχνίδι του Σαββάτου, πως δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η διαφορά των εννέα γκολ και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να χρειαζόμαστε νίκη, ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες. Έτσι και έγινε.

Η ομάδα από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις και με συγκέντρωση, πάθος, και πειθαρχία κάναμε ένα μεστό πρώτο ημίχρονο, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το ματς. Όλες οι αθλήτριες ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα με πολύ ωριμότητα και πειθαρχία στο πλάνο της ομάδας, δείχνοντας τον βαθμό της δουλειάς η οποία γίνεται στην ομάδα.

Πραγματικά τους αξίζουν πολλά μπράβο και δίκαια βρισκόμαστε στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου την Τρίτη θα μάθουμε και τον αντίπαλο μας στη φάση των «32».

Comments

Trending