ΑΣ

Νέα απαιτητική δοκιμασία

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ

Published

on

Ένατη «στροφή» στην Α1 πόλο ανδρών με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει το απαιτητικό του πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 15:00 στο Ποσειδώνιο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη που τον κράτησε στους 12 βαθμούς και στην 4η θέση εκεί όπου βρίσκεται μαζί με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης «τρέχει» ένα σερί 10 αήττητων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε του ΝΟ Χανίων με 16-8, παραμένοντας ισόβαθμος στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς με τη Βουλιαγμένη.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο πολίστας του Δικεφάλου, Πόλυς Προσινικλής, τόνισε σε δηλώσεις του:

«Ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα είναι το τρίτο στη σειρά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα δώσουμε στην έδρα μας. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις θεωρώ πως δεν παρουσιάσαμε την πραγματική αγωνιστική εικόνα μας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε μία νεανική ομάδα η οποία έχει δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως αν αποφύγουμε τα ατομικά λάθη και παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, με «όπλο» την άμυνα, μπορούμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, και θα τα δώσουμε όλα!».

 

Comments

Trending