Connect with us

ΑΣ

Κεραμυδά: «Θλιβερή μέρα για τον στίβο της Θεσσαλονίκης»

Η θέση της εφόρου στίβου του ΠΑΟΚ για το εισιτήριο εισόδου που επιβλήθηκε στο Καυτανζόγλειο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κεραμυδά: «Θλιβερή μέρα για τον στίβο της Θεσσαλονίκης»

Αναστάτωση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην οικογένεια του στίβου της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να αθληθούν, η απόφαση να επιβληθεί εισιτήριο εισόδου για το Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Οι ελεύθερα ασκούμενοι που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα το βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείου πλήρωναν 8 ευρώ, όμως πλέον καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 12 ευρώ.

Ωστόσο, η παραπάνω απόφαση επηρεάζει άμεσα τους αθλητές των ακαδημιών και κατ’ επέκταση τους συλλόγους της πόλης και πάρα πολλούς γονείς, καθώς πλέον οι τελευταίοι καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν δωρεάν τις εγκαταστάσεις.

Με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

– Διακεκριμένοι Αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών: μηδενική συνδρομή / δωρεάν είσοδο – Αθλητές με δελτίο άνω των 14 ετών : 50€/έτος – Αθλητές Ακαδημιών 6 – 14 ετών : 5€/μήνα, 25€/εξάμηνο, 35€/εννιάμηνο – Ελεύθερα Ασκούμενοι : 12€/μήνα, 60€/εξάμηνο, 100€/έτος.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Θέση για το θέμα πήρε η έφορος του τμήματος στίβου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, εκφράζοντας την έντονη απογοήτευσή της.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη, θεωρώ ότι είναι μια θλιβερή μέρα για το στίβο της Θεσσαλονίκης. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι δε νοιάζονται για το άθλημά μας, αλλά το ότι απλώς μας ανακοινώθηκε ξαφνικά μια τέτοια απόφαση, δυστυχώς με βάζει σε αυτές τις σκέψεις.

Τα Σωματεία μας είναι Μη Κερδοσκοπικά και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα βασικά τους λειτουργικά έξοδα, πώς είναι δυνατόν να καλύψουν αυτά που μας ζητάει το στάδιο; Πώς είναι δυνατόν να ζητηθεί από τους γονείς κάτι τέτοιο, τη στιγμή που όλη η χώρα περνάει τέτοια κρίση και η μόνη διέξοδος των παιδιών είναι ο αθλητισμός;

Μια τέτοια απόφαση ισοπεδώνει όλα τα Σωματεία και κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο όλων μας. Θεωρώ ότι δεν είναι καιροί για τέτοιες κινήσεις και ειδικά στα μέσα μιας αγωνιστικής χρονιάς.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά μας ζητήθηκε να αναλάβουμε εμείς και όλη τη διεκπεραίωση της διαδικασίας με χαρτιά, οικονομικές εισπράξεις κτλ, ακόμα και να αναλάβουμε την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ή σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά ή φθορά στο χώρο να την αποκαταστήσουμε!

Στην ουσία εκτός από όλα τα άλλα και εκτός από όλες τις αρμοδιότητες που έχουμε σαν Σωματεία, μας ζητούν εμείς να κάνουμε όλη τη γραφειοκρατική δουλειά, εμείς να κάνουμε τους «εισπράκτορες», εμείς να αναλάβουμε τους γιατρούς σε περίπτωση που κάτι συμβεί, εμείς να αναλάβουμε την ασφάλεια όλων των παιδιών, εμείς να αναλάβουμε και την αποκατάσταση ζημιών και στο τέλος απλώς να παραδίδουμε τα χρήματα στο γήπεδο, τα οποία που θα πηγαίνουν τελικά, αφού εμείς θα τα κάνουμε όλα; Θα καλύπτουν τι; Έχει γίνει κάποιο πλάνο, κάποιο σχέδιο;

Όλα αυτά σ’ ένα γήπεδο το οποίο είναι κληροδότημα για τον αθλητισμό και το στίβο.

Το μόνο που με κάνει να αισθάνομαι μέσα μου καλά, είναι ότι σήμερα όλα τα Σωματεία της Θεσσαλονίκης, ενωμένα, διατυπώσαμε τις ίδιες απόψεις για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί μια λύση, ειλικρινά θέλω πάρα πολύ να πιστεύω ότι υπάρχει θετική διάθεση από όλες τις πλευρές, αλλά για την ώρα πραγματικά είμαι τόσο απογοητευμένη, γιατί δυστυχώς δεν είναι αυτός ο στίβος και ο αθλητισμός που έχω ονειρευτεί για τα παιδιά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ