ΑΣ

«Φρένο» στο σερί

Ήττα στα Χανιά για τον ΠΑΟΚ

Published

on

Την ήττα με 6-5 από το ΝΟ Χανίων στην Κρήτη γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1.

Ο Δικέφαλος παραμένει στους 21 βαθμούς και στην πρώτη τετράδα, την ώρα που η κρητική ομάδα πήρε σημαντική «ανάσα» και ανέβηκε στους 9 βαθμούς, παραμένοντας όμως στην προτελευταία θέση.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πιο αποτελεσματικά στην επίθεση και προηγήθηκαν με 3-0 του ΠΑΟΚ που δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά κατάφερε να μειώσει με τον Καπράγκο σε 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο εντυπωσιακό στο ματς. Με γκολ του Κεχαλάρη ο Δικέφαλος έριξε τη διαφορά στο γκολ (3-2) αλλά στη συνέχεια έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα τα Χανιά να πάρουν ξανά «αέρα» (4-2). Ο Καλαργυρός «απάντησε» και έκανε το 4-3, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τη λύση για το 5-3. Ο Κούπμαν βρήκε στόχο για πρώτη φορά στο ματς και έφερε ξανά τον ΠΑΟΚ σε απόσταση αναπνοής (5-4). Στο φινάλε του οκταλέπτου τα Χανιά πέτυχαν γκολ για το 6-4 σε μια φάση που ο Χατζηθεοδώρου διαμαρτυρήθηκε για βούλιαγμα της μπάλας.

Για γερά νεύρα και η τελευταία περίοδος με τον Τσολακούδη να φέρνει ξανά το ματς στο γκολ (6-5). Οι «ασπρόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά οι προσπάθειες τους κατέληγαν είτε πάνω στον γκολκίπερ των Χανίων είτε εκτός τέρματος, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει και οι γηπεδούχοι να φτάσουν στη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα τα πούνε ξανά στις 4/1 αυτή τη φορά για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η επανεκκίνηση θα γίνει στις 7/1 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο Ποσειδώνιο το Παλαιό Φάληρο.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 3-3, 0-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Comments

Trending