ΑΣ

Πελεκίδης: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια»

Ως τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς χαρακτήρισε αυτόν που έρχεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Published

on

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία, μένοντας στους 14 βαθμούς, με την αντίπαλο της να παραμένει στην κορυφή.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης, στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του.«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξέραμε ότι θα είναι «ντέρμπι» και στα 60 λεπτά. Εξ’ αρχής είχαμε στο πλάνο ότι εφόσον είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στο αμυντικό κομμάτι, κατά βάση το παιχνίδι θα είναι κοντά. Ένα παιχνίδι στο οποίο κυριαρχήσαν οι δύο άμυνες, και είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, οπότε ήταν ανοικτό και στα τρία αποτελέσματα. Η… μπίλια έκατσε στον άσσο, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στα κορίτσια, γιατί έκαναν μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Πελεκίδης αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Πυλαία για το κύπελλο, καθώς θα κρίνει τη συμμετοχή ή μη στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. «Έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με την Πυλαία, για το κύπελλο, το οποίο είναι νοκ-άουτ. Ενδεχομένως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, γιατί μπαίνουμε σε φάση διεκδίκησης ενός τίτλου, οπότε πάμε να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ-φορ» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending