ΑΣ
Βέργος: «Να μας δώσει ώθηση και για άλλα σημαντικά αποτελέσματα»
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ για το μεγάλο διπλό στον Άλιμο

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που κατάφερε να επικρατήσει του Αλίμου στην Αθήνα με 8-6.
Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάνος Βέργος, σχολίασε:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία προσπαθεί να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι και ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, σε αυτό συνέβαλαν πολύ οι δύο νέες προσθήκες της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ώστε η ομάδα να έχει και άλλα σημαντικά αποτελέσματα στη συνέχεια».

Οι καλύτερες στιγμές της σπουδαίας νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-0 για τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Volley League.
Δείτε το video:
ΑΣ
Ράπτης: «Είχαμε διάρκεια, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο»
Ο Έλληνας ακραίος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την ημιτελική σειρά των πλέι-οφ της Volley League μίλησε ο ακραίος του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Ράπτης.
«Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει στην κανονική διάρκεια και στα προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν. Τα πλέι-οφ έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αγώνων.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε, υπερασπιστήκαμε την έδρα μας και όλη μας την προσπάθεια φέτος που μας έφερε στη δεύτερη θέση και μας έδωσε το πλεονέκτημα στα ημιτελικά.
Είχαμε διάρκεια. Αυτό μας χαρακτήρισε σήμερα. Στα άλλα παιχνίδια παίζαμε καλά ανά διαστήματα και έτσι είτε χάναμε τις υπέρ μας διαφορές, είτε ο Παναθηναϊκός έπαιρνε εκείνος διαφορά. Σήμερα παίζαμε σε μεγάλη διάρκεια σε υψηλό επίπεδο και γι' αυτό πήραμε τη νίκη».
ΑΣ
Μιλενκόσκι: «Αυτό είπα στους παίκτες μου και το έκαναν πράξη!»
Τα ατού του ΠΑΟΚ, η απουσία του Κόβαρ και η συνέχεια της σειράς

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ της Volley League επικρατώντας με 3-0 σετ των «πρασίνων στο PAOK Sports Arena.
Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, σχολίασε μετά το τέλος του ματς:
«Είπα στους παίκτες μου να προετοιμαστούν για ένα μακρύ παιχνίδι και μία μεγάλη σειρά αναμετρήσεων, με στόχο να κάνουμε τα πλέι-οφ ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα το σερβίς και το μπλοκ μας, και τελικά ήταν οι τομείς οι οποίοι έκριναν το παιχνίδι.
Ειδικά στο δεύτερο σετ το μπλοκ μας ήταν εκπληκτικό, με τον Βαν Ντεν Ντρις να μας βοηθάει αρκετά. Μπορεί να φαίνεται ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά αυτό δεν ισχύει.
Στο ψυχολογικό κομμάτι δεν ήταν τόσο εύκολο, επειδή η σειρά ξεκινάει από την έδρα μας και θα έπρεπε να κάνουμε το 1-0.
Ίσως αν έπαιζε σήμερα ο Κόβαρ τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, διότι απέναντι μας παίζει με 60% στην επίθεση, αλλά ακόμα και αν έπαιζε, ποιος ξέρει; Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ σήμερα!».
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!