ΑΣ
Χατζηθεοδώρου: «Ηρεμία και ανασύνταξη»
Το μυαλό του ΠΑΟΚ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος
Με ήττα και κακή εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος για την ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.
Βέβαια, ο Δικέφαλος πέτυχε τον στόχο του και μπαίνει στην επόμενη φάση με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και θα συνεχίσει να κυνηγάει την είσοδο του στα πλέι οφ.
«Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος με μια όχι καλή εμφάνιση. Ήμασταν εμφανώς επηρεαζόμενοι από το παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, αυτός ήταν και ο λόγος της ήττας. Έχουμε μπροστά μας μια βδομάδα μέχρι την έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος στην οποία σίγουρα θα ηρεμήσουμε και θα ανασυνταχθούμε ενόψει της συνέχειας. Είμαστε μέσα στον στόχο τον οποίο είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική της Volley League, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από το επίσημο κανάλι της ticketmaster, αλλά και το εκδοτήριο στο «Παλατάκι», δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
WHITE: 10€
BLACK: 15€
VIP: 25€
COURT: 30€
LOUNGE: 40€
Το τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πύργο.
Ο Θανάσης Πατρικίδης θέλει οι παίκτριες του να είναι συγκεντρωμένες και να πάρουν τη νίκη απέναντι στις νεοφώτιστες, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.
ΑΣ
Επιστροφή στη δράση για το Χάντμπολ Γυναικών
Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Δικέφαλο κόντρα στον Αθηναϊκό
Μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, και τις «ανάσες» που πήρε το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, οι αγωνιστικές εν Ελλάδι υποχρεώσεις επιστρέφουν, καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 15:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, με τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη να θέλουν τη νίκη εντός έδρας.
Για τις ασπρόμαυρες, δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία τους.




