ΑΣ

Έρχεται για ΠΑΟΚ ο Σκρέντου

Ενας… πασπαρτού παίκτης για τον ΠΑΟΚ

Published

on

Σε φάση ανασύνταξης μπαίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου είναι στα τέλη του μήνα.

Παραδοσιακά οι ασπρόμαυροι κινούνται πάντα στη χειμερινή μεταγραφική αγορά για να βελτιώσουν το ρόστερ τους και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και φέτος.

Στον ΠΑΟΚ συμφώνησε να αγωνιστεί ο 25χρονος Λευκορώσος, Μαξίμ Σκρέντου που είναι ύψους 2,07 και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και σαν διαγώνιος.

O Σκρέντου έπαιζε στην Beijing BAIC Motor, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κίνας και είναι ελεύθερος.

Κατέκτησε στο παρελθόν πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ στη χώρα του, ενώ έχει αναδειχτεί και καλύτερος σκόρερ και μπλοκέρ.

Σε πρώτη φάση πάντως ο παίκτης αναμένεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στη θέση του κεντρικού, καθώς ο Κόστα θα αποτελέσει παρελθόν, αφού μετά τον τραυματισμό του φαίνεται αγωνιστικά επηρεασμένος.

Από εκεί και πέρα οι ασπρόμαυροι θα σκανάρουν την αγορά και για πιθανή ενίσχυση στη θέση των ακραίων, κάτι όμως που θα αποφασιστεί αναλόγως με το αν υπάρχει κάποια περίπτωση παίκτη που να ξεχωρίζει και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συνέχεια της σεζόν.

Comments

Trending